Partnereink

Milyen téma érdekli Önt?


Kedves Érdeklődő!

A biologika.hu weboldalon megjelenő Biologika Szabadegyetem Partnereiről tudni kell, hogy mindannyian rendelkeznek haladó szintű új medicinás ismeretekkel, és mondhatjuk, hogy biologikusan gondolkodnak, de nem mindenki csak ezzel foglalkozik és nem mindenki van gyakorlott konzulens szinten. Lehetnek azonban gyakorló konzulensek másban, a saját egyéb szakterületükön. Ezért kell előre eldönteni, egyeztetni, milyen konzultációt szeretne - nehogy félreértés essék.

Az újmedicinás vagy más néven biologika konzultációnak vannak előfeltételei. Kérjük olvassa el ezt az összefoglalást a biologika konzultációról:
http://biologika.hu/publikaciok/mi-az-uj-medicina-biologika-konzultacio.html

dr-gelleri-julianna-foniater-homeopata-ful-orr-gegesz-szakorvos-ujmedicina-biologika-hu
Dr. Gelléri Julianna
(Biologika,
Recall Healing)

dr-herczeg-andrea-gyogyszeresz-ujmedicina-biologika-hu
Dr. Herczeg Andrea
(Biologika,
Recall Healing)
dr-molnar-gyorgy-katonaorvos-uzemorvos-belgyogyasz-szakorvos-ujmedicina-biologika-hu
Dr. Molnár György
(Biologika)

barnai-roberto-ujmedicina-biologika-hu
Barnai Roberto
(a Biologika SzE.
igazgatója)
andocsi-valeria-ujmedicina-biologika-hu
Andocsi Valéria
(Biologika)

 hussein-eva-ujmedicina-biologika-hu
Hussein Éva
(Biologika, EFT)

 badics-arpad-biologika-ujmedicina-hu
Badics Árpád
(Biologika)

 gilbert-renaud-ujmedicina-biologika-hu
Gilbert Renaud
(Recall Healing,
Biologika)
 kovacs-jozsef-ujmedicina-biologika-hu
Kovács József
(Biologika)

 biologika-nlp-eisner-erzsebet-betty
Eisner Erzsébet
(NLP)

 biologika-nlp-meszaros-edina
Mészáros Edina
(NLP)

 radiusz-tamas-megertes-tablazat-biologika
Rádiusz Tamás
(www.lélek.hu)

 szabo-ramona-ujmedicina-biologika-hu
Szabó Ramóna
(Biologika)

orlik-ilona-biologika-ujmedicina-huold
Orlik Ilona
(Biologika)

 kereszty-andras-gyorgy-tudatossag-iskolaja-biologika
Kereszty András
(Tudatosság
Iskolája)
 vincze-ferenc-biologika-ujmedicina-hu
Vincze Ferenc
(Biologika)

 dr-csorbak-tamas-biologika-ujmedicina-hu
Dr. Csorbák Tamás
(Biologika,
Recall Healing)
 fejes-tamas-biologika-ujmedicina-hu
Fejes Tamás
(Biologika)

 apro-istvan-steve-ujmedicina-biologika-hu
Apró István Steve
(Biologika)

 vaczy-jozsef-biologika-ujmedicina-hu
Váczy József
(Biologika)

 pindrok-beata-biologika-ujmedicina-hu
Pindrok Beáta
(Biologika)

 tarjanyi-nanetta-biologika-ujmedicina-hu
Tarjányi Nanetta
(Biologika)

 csorba-imelda-ujmedicina-biologika-hu
Csorba Imelda
(Biologika)

 Elek Noémi
Elek Noémi
(Biologika)

csere-dora-eft-fastereft-biologika-ujmedicina-hu
Csere Dóra
(Biologika,
GyorsEFT)

Ha tettél
vizsgát és
biologikával
foglalkozol,
ez itt talán
a te fotód
helye!

_________________________________________________________________________________________________________________________________

       Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy az új medicina, (GNM, Biologika) jó híre, hasznossága okán olyanok is kiadják magukat konzulensnek, akik nem rendelkeznek megfelelő szintű ismerettel, jártassággal, gyakorlattal. Tudomásunkra jutott, hogy akad olyan, aki olyanokat beszél, hogy "Megoldom, feldolgozzuk az Ön konfliktusát, kis konfliktust egy óra alatt, a nagyobb konfliktust két óra alatt". Aki ilyen kijelentést tesz, az nincs tisztában a konzultációval, de még az új medicinával sem. Mivel sem a lelkes laikusokat, sem a nyerészkedőket nem áll módunkban kiszűrni, ellenőrizni és felelősségre vonni (nem a mi dolgunk), kérjük gondolja át, kit választ. Az itt feltüntetett konzulensekről azt kell tudni, hogy 6-9 éve foglalkoznak az új medicinával, ismerjük őket, és elismert szaktudásuk, megbízhatóságuk, korrektségük miatt kerülhettek fel ide. Jó ha tudja, hogy az itt történő megjelenésért senki nem fizet (ez nem "fizetett hirdetés"), hanem partnereink közreműködésükkel igazolták ajánlásra méltóságukat. Aki nincs itt feltüntetve, mégis máshol új medicina (biologika, GNM) konzulensnek hirdeti magát, az több dolgot jelenthet: 1. vagy nem ismerjük az illetőt, 2. még nem kérte az ide felkerülését, vagy 3. a korábbi tapasztalatok alapján nem vállalunk vele/velük közösséget. Amit Ön tehet, mielőtt konzultációra megy, nézzen utána az illetőnek, nézze meg a videóit, előadását, tegyen fel neki néhány kérdést a szerv atlaszból (amire Ön is tudja a válaszokat). Ebből már Ön is leszűrheti, mennyire van az illető a helyzet magaslatán. Mindemellett várjuk azok jelentkezését, akik hajlandók új medicinából, biologikából nálunk tudásukról számot adni, és szándékukban áll ide felkerülni. Ennek ugyanis egyéb feltétele nincsen. :)

Dr. Gelléri Julianna

 

Dr. Gelléri Julianna

Fül-orr-gégész szakorvos, homeopátiás orvos. A Biologika Szabadegyetem
szaktanácsadója. A Biologika Szerv Atlasz lektora és korrektora.

web: www.drgelleri.hu

tel.: +36 (20) 983 6284 

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

"1980-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Karán. Fül-orr-gégészetből, foniátriából szakvizsgát, homeopátiából licence vizsgát tettem ugyanezen egyetemen. 1982-87 között Afrikában éltem és dolgoztam, ott nyílt ki a világ, ott olvastam először a homeopátiáról, akupunktúráról stb. Hazatérve elkezdtem alternatív dolgokat tanulni (homeopátia, ezotéria, energiagyógyítás). Dolgoztam az Orvostovábbképző Intézet, a Madarász u. Gyermekkórház, Zuglói Egészségügyi Szolgálat Fül-orr-gégészetén. 20 éve a saját rendelőmben alternatív módon gyógyítom a fül-orr-gégészeti betegségeket, allergiát, egyéb krónikus betegségeket. 2007-ben kezdtem tanulni az Újmedicinát, amely fontos lépés volt a szervezetünk működésének a megértésében, sok addig nem értelmezett kérdés a helyére került, s azóta "autoimmun betegségben, daganatos betegségben szenvedőknek is komoly segítséget tudok nyújtani. 2008-óta használom a NES mérést, mely segít a szervezet struktúrájának a helyreállításában. Sok beteg gyermekkel foglalkozom, s fontos elkötelezettségem, hogy az ő anyukájukat minél teljesebb egészséghez segítsem, bármi is legyen a problémája. Többször sikerült a médiában is népszerűsíteni a homeopátiát és az újmedicinát is (MTV1, MTV2, TV2, RTL klub, Vital Tv, Paramedika újság, Nők Lapja Egészség, Hot Magazin)."

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen

Gelléri doktornő videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.

Dr. Herczeg Andrea

 

 

Dr. Herczeg Andrea

Gyógyszerész, homeopata, arcdiagnosztikai és Schüssler-só szakértő. A Biologika Szabadegyetem
trénere és szaktanácsadója. A Biologika Szerv Atlasz lektora és korrektora.

web: -

tel.: +36 (30) 904 0355

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"Az orvosi egyetem elvégzése után, ahogy egyre többet tudtam a gyógyszerekről, azt is megértettem, hogy csak indokolt esetben és a lehető legrövidebb ideig lenne szabad ilyen szereket használni. Azt láttam, hogy bár a tünetek csökkenek vagy elmúlnak, azért időről időre kiújulnak, és más helyen, más formában ismét megjelennek újabb elváltozások. Amikor a homeopátiával megismerkedtem, akkor értettem meg, hogy a tünetek helyett, az egész embert kell egységben látni, az érzéseivel, körülményeivel, kapcsolataival együtt, mert minden elváltozás kiindulópontja az érzelmek szintjén, a belső megélésekben keresendő. Dr. Hamer által feltárt és rendszerbe foglalt biológiai természettörvények alapján, az ujmedicina segítségével egészen más értelmet kaptak és kiszámíthatóvá váltak a régen betegségnek nevezett folyamatok. Gyógyszerészként naponta találkozom olyan emberekkel, akik néhány pontosan feltett kérdés után, megtalálják önmagukban a válaszokat és a megoldásokat az addig érthetetlennek tartott testi tünetek megszüntetésére. Nagyon fontosnak tartom, hogy minél több emberhez jusson el az a tudás, hogy hogyan és mivel lehet/szabad a szervezetünket támogatni a biológiai külön programok folyamán. Ezért előadásokon és tanfolyamokon igyekszem bemutatni a résztvevőknek mindazokat a lehetőségeket, amit eddig megismertem."

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Dr. Herczeg Andrea videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva

Dr. Molnár György

 

Dr. Molnár György

Belgyógyász szakorvos, katonaorvos, üzemorvos. A Biologika Szabadegyetem
szaktanácsadója. A Biologika Szerv Atlasz lektora és korrektora.

web: www.empatia-biomed.hu 

tel.: +36 (20) 55-22-898 

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"Belgyógyászati, foglalkozás-egészségügyi szakvizsgákkal rendelkezem. Az 1990-es évektől egyre céltudatosabban kerestem a komplementer medicina hatékony, mellékhatás-mentes módszereit. 1995 óta foglalkozom a biofizikai orvoslással (2000-ben megalapítottam a Magyar Biofizikai Orvosi Társaságot), 2000-től hagyományos kínai orvoslással (HKO), 2007-től a klinikai szemléletű homeopátiával, 2009-től a Nemzetközi CoD Rák Információs és Prevenciós Kutatási Központ keretein belül daganatos betegekkel. 2010-től alkalmazom az ESG (ElectroSomatoGraphia) és NES (NutriEnergeticSystem) számítógépes állapotfelméréseket. Misszióm a szenvedélybetegek, elsősorban a dohányosok megsegítése a korszerű, közel 100%-os hatékonyságú biofizikai módszerrel, amelyet a világon elsőként indítottam el. 2007-ben megismerkedtem Hamer doktor Új Medicina (GNM, biologika) természettudományos rendszerével, az öt biológiai természettörvénnyel, amely nap mint nap meghatározó hatást gyakorol a szakmai tevékenységemre. Az utóbbi években több száz gyógyíthatatlannak minősített kétségbeesett, megfélemlített, kiszolgáltatott beteget sikerült hozzásegítenem, hogy saját magukat meggyógyítsák. A 2012-ben, a Biologika Szabadegyetem keretein belül szerveződő Orvos Klub egyik vezetőjeként az Új Medicina egészségügyi dolgozók körében történő népszerűsítésének egyik lelkes támogatója vagyok. 1997 óta egyáltalán nem használok szintetikus gyógyszereket, legfeljebb homeopátiás szereket. A hiányállapotok leküzdésében kizárólag gyógynövény alapú, organikus termékeket javasolok. A vezetésem alatt álló Empátia Biomed Gyógycentrumban egyénileg személyre szabott terápiám az Új Medicinában leírt természettörvények szerint, elsősorban a lelki konfliktusok feltárására épül, invazív beavatkozásokat minimalizálva. Segítő támpont a NES számítógépes állapotfelmérés, kiegészítve a NES infócseppes terápiával, illetve a regenerációs folyamatokat elősegítő étrend kiegészítőkkel. A társadalmi felelősségvállalás, a közügyek, a karitatív tevékenységek mindig is közel álltak a szívemhez, több szakmai egyesületnek is tagja vagyok. A BIOSZ-Drog Stop (Biofizikai Orvoslással a Szenvedélybetegekért) Alapítvány 2006-os alapításánál, mint addiktológus, aktív szerepet vállaltam. A lehető legszélesebb társadalmi alapokon nyugvó összefogást szorgalmazok az egészségesebb, füstmentes Magyarországért, a füstmentes munkahelyekért, kórházakért. Együtt az egészségesebb, füst- és félelem mentes Magyarországért."

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen  

Dr. Molnár György videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.

Barnai Roberto

 

Barnai Roberto

Az Új Medicina (GNM, Biologika) magyarországi meghonosítója, fordító, előadó, tréner, konzulens, életviteli coach, kulturális kreatív.
A Szerv Atlasz alkotója. Az egykori GNM Képzési Központ (2007-2010) és a Biologika Szabadegyetem (2010-) alapítója, trénere,
GNM Fórum Admin, és 2007 óta központi www.ujmedicina.hu weboldal üzemeltetője. A Biologika Kérdéstár, az első biologikus,
újmedicinás (elváltozástudományi) feladatgyűjtemény készítője. www.kerdestar.net tel.: +36 (70) 234 4555 (időpontegyeztetés 
csak telefonon (nem smsben), hétköznap 11.00-11.30 között) "Személyes konzultációt csak tanfolyamot végzettekkel vagy becsületesen 
felkészült érdeklődővel vállalok, mert a konzultáción (interneten online ingyen beszerezhető) alapismeretek boncolgatásával nem szívesen 
foglalkozom, ahhoz nem kell személyes konzultáció. Köszönöm a megértésüket." e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  facebook.com/barnairoberto 

Független önkéntes, aki 2004 óta GNM-mel foglalkozik, 2007 január 1. óta csak és kizárólag az Új Medicinával. Jelenleg is oktatással, képzési anyagok készítésével (Szerv Atlasz, Biologika Kérdéstárbiologika.tv) foglalkozik, és ha ideje engedi személyes konzultációt is vállal. 

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              jelenleg nem, sok előadása elérhető a biologika.tv-n.
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, külföldön is.
2016-ban tart tréninget Németországban, Ausztriában, Lengyelországban, Moszkvában.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 40 ezer Ft / 2 óra.
Konzultáció csak személyesen és magyar vagy német nyelven. Más nyelven csak abban az esetben, 
ha a konzultálni vágyó hoz magával (a témára megfelelően felkészült) tolmácsot.
Roberto videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva

Andocsi Valéria

 

Andocsi Valéria

Általános iskola igazgató, német nyelvtanár, szakfordító. Új Medicina tréner és konzulens (Dunántúl régió).
A Biologika Szabadegyetem trénere és szaktanácsadója. A Biologika Szerv Atlasz lektora és korrektora.

web:   -

tel.:   +36 (30) 555 2256

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"Annak idején, az érettségi után orvos szerettem volna lenni, de nagyon gyorsan, az első egészségügyi rostán „kiestem”. Sok mindent nem értettem az akkori indoklásból, de elfogadtam, pontosabban tudomásul vettem, mert nem volt más választásom. Pedagógusként nekem a legnagyobb élményt mindig is az jelentette, hogy munkám által, ismeretek átadása révén tanítványaim eredményeket értek el, fejlődtek, végül életüket kívánságaik szerint egy lépcsőfokkal feljebb folytathatták. A Germán Új Medicinát egy „betegségem” kapcsán ismertem meg, majd Barnai Roberto előadásait és tanfolyamait hallgatva rájöttem, hogy ez az új orvostudomány az egészségem kulcsa és biztosítéka egyben. Olyan természettudományos törvényekről van szó, amelyek mindig is léteztek és amelyek felismerésével mindenki számára adott a lehetőség, hogy döntsön sorsáról és az történjen az életével, amit ő maga szeretne. Ma már nemcsak alkalmazom Hamer doktor felfedezéseit, hanem ismeretterjesztő előadásokon, intenzív tanfolyamokon igyekszem minél több ember számára közvetíteni az új medicinát. Örömmel tölt el, ha látom mások örömét, boldogságát, mert sikerült konfliktusaik megoldása révén legyőzni azt, amely korábban, más eszközökkel, módszerekkel nem sikerült. Bízom abban, hogy mindenki olyan információk birtokába jut, amelyek segítik az adott helyzetben és a későbbiekben is abban, hogy megtalálja a számára helyes utat és jó döntéseket tud hozni. Úgy érzem, most ért össze a két hivatás, amelyre vágytam: közreműködhetek mások fejlődésében, lelki egészségében, ismereteim átadásával, megosztásával."

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              igen, külföldön is (tolmáccsal)
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Hussein Éva

 

Hussein éva

EFT terapeuta és tréner. A Biologika Szabadegyetem
trénere és szaktanácsadója. A Biologika Szerv Atlasz korrektora.

web:   -

tel.:   +36 (30) 661 8398

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"Huszonöt évvel ezelőtt egy kedves barátunk meghalt tüdőrákban. Az ő szenvedése, kálváriája inditott el engem akkor a természetes gyógymódok felkutatása és folyamatos megismerése útján. Sokkoló volt tehetetlenül szemlélni miként vall kudarcot a hagyományos orvostudomány, mennyire nem veszi figyelembe, hogy az ember érző lény. A rendszerváltás után egyre több könyv jelent meg a természetes gyógymódokról és igy alkalmam volt folyamatosan képezni magam. Szeretem az embereket. Sok barát és ismerős tőlem kért tanácsot, segitséget egészségi problémáiban és én szivesen segitettem. Néhány éve EFT -vel (betegségeket, kellemetlen elváltozásokat kiváltó érzelmi blokkok, traumák, szorongás, stressz, fóbiák, függőségek és egyéb lelki konfliktusok feloldása, megszüntetése pszichológiai akupresszúrával) foglalkozom és ezzel kapcsolatban ismertem meg az Ujmedicinát. Megdöbbentő és egyben megnyugtató élmény volt számomra. Hamer dr. áldozatos munkájának eredményei egyértelműen és láthatóan bizonyitják, hogy a "betegségek" 98%-a lelki eredetű és ha a lelki problémát megoldjuk, akkor a folyamat visszafordul és a szervezetünk meggyógyitja önmagát. Jó lenne ha minél több emberhez eljutna ez az ismeret: senkinek nem kell többé meghalnia rákban vagy más gyógyithatatlannak tűnő "betegségben", hogy nem létezik betegség, csak értelmes biológiai különprogamok vannak, hogy nem létezik a rettegett áttét... és a látszólag negativ tünetek legtöbbször a gyógyulás jelei... Hamer doktor, Barnai Roberto és még sok más általuk képzett társunk vállalja fel ezt a felvilágositó - segítő tevékenységet. Előadóként is örömmel segitek mindenkinek abban, hogy tájékozódjon, tudatossá váljon, és kézbe vegye gyógyulása, egészsége irányítását, alakulását."

Új Medicina, biologika, EFT témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              igen, külföldön is (tolmáccsal)
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Éva videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.

Csere Dóra

 

Csere Dóra

Új Medicina tréner és konzulens, NLP coach, EFT terapeuta és tréner, nyers táplálkozás tanácsadó.
A Biologika Szabadegyetem trénere és tanácsadója. A Biologika Szerv Atlasz korrektora.

web: http://villamgyorseft.hu

tel.: +36 (70) 702 8916

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

"Amikor azt mondják nekem, hogy nem lehetséges, akkor én azt mondom, hogy: Biztos hogy valahogy lehetséges! A kérdés csupán az, hogy elég kitartó és elszánt vagy-e ahhoz, hogy megtaláld a módját és végigvidd? Én elszánt voltam. Többéves kutatás és tanulás után rátaláltam arra, ami elállította a lélegzetemet egy pillanatra, és azt mondtam: Ez az! Tudtam hogy lehetséges! Tudtam hogy igaz! Ez volt az a nap, amikor megismertem az Újmedicinát. Azóta meggyógyultam több gyógyíthatatlannak mondott betegségből, és ma is teljesértékűen élem egészséges életemet! Azóta is szenvedélyesen tanulmányozom, és adom át Újmedicína tudásomat azoknak akik hozzám fordulnak akár konzultáció és konfliktus feloldás, akár az előadások alkalmával. Többéves tapasztalataim alatt kitanultam a konfliktusfeloldás változatos formáit, és az eddig ismert leghatékonyabbakat és leggyorsabbakat alkalmazom jó eredménnyel. Ezek a FasterEFt (GyorsEFT) más néven ‘Kopogtatás’, és az NLP (Modern gyakorlati pszichológia) módszerei. Remek tapasztalataim vannak még ezen kívül a fogyás, méregtelenítés, böjt és nyerstáplálkozás területén. Ha szeretnél velem újmedicínás konzultációt, vagy a konfliktus feloldásról többet megtudni, szeretettel várlak az elérhetőségeimen és az előadásaimon."

Új Medicina, biologika, FasterEFT témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              igen, külföldön is (tolmáccsal)
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Kovács József

 

Kovács József

Egykori testépítő világbajnok, Új Medicina konzulens, ízületfrissítő masszázs tréner, alternatív mozgás masszázs terapeuta.
A Biologika Szabadegyetem trénere és tanácsadója. A Biologika Szerv Atlasz korrektora.

web:   -

tel.:   +36 (30) 316 4121

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"Amikor 2003 őszén bementem a kórházba a belgyógyászati sebészetre, nem gondoltam volna, hogy az akkor lombos fák elhullajtják leveleiket mikorra kijövök. Nagy változás történt életemben, mivel megtapasztaltam egy tudatváltozást: hivatalosan beteg lettem, és még egy műtét várt rám. További tünetek és azok kivizsgálásai tették rémisztővé napjaim. Életem folyamán a szabadság megélése volt a legfontosabb, amit elveszettnek éreztem. Ráadásul, amikor szembesültem a betegségem közvetlen környezetre gyakorolt lelki hatásáról, még inkább elkeserítőnek láttam helyzetem. A következő négynapos kivizsgálást ajánlotta fel körzeti orvosom, amikor kértem egy nap gondolkodási időt. Nem volt egyszerű elhatározásra jutnom. Másnap megköszöntem eddigi segítségét. Úgy döntöttem, hogy nem leszek többet beteg! Kell lenni segítségnek, mondogattam magamnak. Elindultam hát az öngyógyítás útján. De merre, hogyan, mit tegyek. Agykontroll, Táltos iskola, Természetgyógyász képzések, tanfolyamok, könyvek, Tai-Chi - ez mind segített gyógyulnom. Rengeteg alternatív gyógymód van a beteg ember segítségére. Se szeri se száma a csoda gyógyítóknak, s szereknek. 2005-től saját sikereimen felbuzdulva elkezdtem segíteni embertársaimnak gyógyulásukban. Tanultam a Test Lélek Szellem összefüggésről és hogy minden betegség lelki eredetű. A tudás megszerzésében nagy segítségemre volt nyitottságom, ami akkor sem hagyott cserben, mikor megismerkedtem az Új orvostudománnyal. Megdöbbentő volt a lélek, agy, és szervek működését ilyen tisztán értelmezni. Mindez az után hogy lemondtam a régi orvostudomány adta lehetőségeiről, és a természetes gyógymódokra esküdtem fel. Hamer Dr. bebizonyította, hogy betegség és rák hagyományos értelemben nem létezik, csak értelmes biológiai programok vannak, melyek természettudományos rendszeren keresztül értelmezhetők, megismerhetők. A lélek-agy-szerv összefüggésrendszeren keresztül az egészség megőrzésének az abszolút lehetősége megadatott. Ezt ajánlom neked is, élj vele. Várlak tanfolyamaimon, előadásaimon, konzultáció Kecskeméten."

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              igen, külföldön is (tolmáccsal)
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Józsi videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.

Gilbert Renaud, PhD

 

Gilbert Renaud, PhD

Gilbert Renaud, PhD 1988-tól 10 éven keresztül természetgyógyászként dolgozott egy akupunktúra klinikán, mielőtt figyelmét és munkásságát a Recall Healingnek szentelte. A Recall Healing hatalmas ismeretanyag, ami Dr. Claude Sabbah, Dr. Ryke Geerd Hamer és mások munkássága által inspirálva jött létre. A Recall Healing a fizikai és lelki tünetek mögött meghúzódó, nyomasztó érzelmi, lelki trauma beazonosításával dolgozik, ami hozzájárul a gyógyulási folyamat hatékonyságának optimalizálásához.
Gilbert Renaud, PhD became a Naturopath in 1988 and worked in an acupuncture clinic for 10 years before focusing all his attention and work on Recall Healing. Recall Healing is a great body of knowledge inspired by the work of Dr Claude Sabbah, Dr Hamer and many others. Recall Healing works at identifying the overwhelming emotional and psychological trauma behind most conditions and behaviors which contributes to optimize the efficiency of the healing process. 

web: recallhealing.com 

contact: direct link  (A magyarországi tanfolyamra jelentkezés e-mailcíme mindig az esemény adatlapján van feltüntetve, pl. www.recallhealing.hu.)

"A Recall Healing leghatékonyabb eszköztára az alábbiak tanulmányozásából áll: Életvonal, Project Purpose (a várandósság eseményei) és a Családfa (három generációra visszamenőleg). 2010-ben a Time magazinban megjelent egy tanulmány: Hogyan formálja (itt abban az értelemben, hogy: határozza meg) életünk első 9 hónapja a további életünket, "A magzati származás (eredet?) új tudománya". Ez is része a Recall Healinggel végzett munkának. Gilbert Renaud ma ezt az elgondolást tanítja világszerte egészségügyi szakembereknek, szülőknek és mindenkinek, aki érdekelt a megelőzésen. A Recall Healinggel soha sem avatkozunk be az orvosi protokollba, nem akadályozzuk azt.

The most efficient tools in Recall Healing are the study of the Life Time Line, the Project//Purpose (events of the pregnancy) and the Family Tree (three generations above). Time Magazine published a study in 2010: How the First 9 months shape the rest of your life “The new science of fetal origin”. This is a part of the Recall Healing work. Today Gilbert Renaud teaches this concept throughout the World to Health Care Professionals, Parents and to people interested to work on prevention. Recall Healing never interferes with the medical protocol."

Gilbert Renaud, PhD a Biologika Szabadegyetem elismert trénere.
Gilbert Renaud, Phd is honored trainer at the Biologika Open University.

Gilbert videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.

Badics Árpád

 

Badics Árpád

Új Medicina konzulens, hagyományos kínai orvostanhallgató. A Biologika Szabadegyetem előadója.

web:  -

tel.: +36 (30) 906 9758

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  


"A Biologikával, újmedicinával még azelőtt ismerkedtem meg, hogy felvettek az orvosi egyetemre. Úgy tanulok bele az akadémikus orvoslásba, hogy ez a tudás a fejemben van és nagyon jó rálátást kapok az összképre. Sokkal többet kaptam a Biologika tanfolyamon, mint amennyit egy érettségi előtt álló, életét alapozó tinédzser elvár és anno rendkívül örültem ennek. Hagytam ülepedni, aztán inkább éreztem támogatásnak, mint felforgatásnak, mert már évek óta tudtam, hogy „valami ilyesmivel”szeretnék foglalkozni. Emellett belevágtam a Semmelweis Egyetem Hagyományos Kínai Orvoslás szakába is. Csodálatosnak tartom a nézeteiket, praktikáikat, módszereiket, eredményeiket és a gyógyításba vetett lelkületüket. A holisztikus alapokon nyugvó ember- és világszemléletek mindig is közel álltak hozzám. Emberek ezrei kapták már meg a Biologikától az ’’Aha!’’ élményt. Szeretek közreműködni ebben. Mikor valaki felelősséget vállal az egészségéért, az által hatalmat is szerez fölötte, ami varázslatos érzés. Bárki szenvedhet el konfliktusokat, bárkinek lehetnek különprogramjai… ezeket meg kell tanulnunk felismerni és kezelni. Mielőtt súlyosabb gondja kialakulna, ismerkedjen meg Ön is a biologikus szemlélettel!"

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              igen, külföldön is (tolmáccsal)
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          jelenleg nem

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Mészáros Edina

 

biologika-nlp-meszaros-edina

A Biologika Szabadegyetem előadója, oktatója, tanácsadója, a Society-of-NLP® Licensed trénere, közgazdász, az NLP Intézet igazgatója.

web:  www.nlpintezet.hu 

tel.: +36 (1) 468-3354, fax: +36 (1) 468-3353

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

"20 éve foglalkozom az NLP módszer alkalmazásával. Magyarországon az egyik olyan Licensed NLP Tréner vagyok, aki hivatalosan képviseli hazánkban Dr. Richard Bandlert és a Society-of-NLP-t. Fő módszerem az NLP és ezt ötvözöm más hatékony változtatási eszközökkel (Tranzakció Analízis, Biologika, Személyiség és Magatartásvizsgáló rendszerek, kérdőívek, stb.) az egyének és a szervezetek fejlesztésében. Közgazdászként összekapcsolom az érzelmek és a napi szokások pozitív átformálását olyan modern vezetési és pénzügyi modellekkel, amelyekkel mérhetővé, ellenőrizhetővé és fenntarthatóvá lehet tenni az elért eredményeket. Az NLP az egyéni erőforrásokra épít, én trénerként, coach-ként, moderátorként és facilitátorként azt tapasztalom, hogy pontosan ezzel lehet a legtöbbet profitálni minden téren, és ennek tudatosságában, kimunkálásában segítem az elkötelezett fejlődni vágyókat.

Mottóm: Nem boríthatod a világot bársonyszőnyeggel, de te felvehetsz a lábadra egy papucsot."

Azok, akik Edinánál végzik az NLP tanfolyamot, az akkreditált képzés tanúsítványa mellett, egyenesen dr. Richard Bandler által aláírt oklevelet is kapnak. (Magyarországon Mátrai R. Győző és Mészáros Edina rendelkezik a Society-of-NLP (TM) licensz jogú NLP Tréner engedélyével.) Az NLP-ről bővebben.

Eisner Erzsébet

 

biologika-nlp-eisner-erzsebet-betty

A Biologika Szabadegyetem előadója, oktatója, a Society-of-NLP® Licensed Master trénere, mentálhigiénés tanácsadó, igazgatásszervező.

web:  www.nlpintezet.hu 

tel.: +36 (1) 468-3354, fax: +36 (1) 468-3353

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

"...(feltöltés alatt)"

Azok, akik Erzsébetnél végzik az NLP tanfolyamot, az akkreditált képzés tanúsítványa mellett, egyenesen dr. Richard Bandler által aláírt oklevelet is kapnak. Az NLP-ről bővebben.

Rádiusz Tamás

 

Rádiusz Tamás

A Megértés Táblázat (Belső Megélések Rendszere, Lelki Állapotok Táblázata) megalkotója, fejlesztője. Egykoron, közel egy évtizedig
a volt királyi bérpalota gazdasági vezetője, a ház gondviselője, ahol a Biologika Szabadegyetem 2010-ben létrejött.
A Szabadegyetem alapító tagja, trénere és szaktanácsadója. A Szerv Atlasz lektora és korrektora.

web: www.belsomegelesekrendszere.hu 

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"Rádiusz Tamás vagyok a Lelki Állapotok Táblázata korábban: (Megértés Táblázatának) egyik alkotója. Gyerekkoromtól kezdve nagyon erősen élt bennem a vágy, hogy megértsem ki mit miért csinál a környezetemben. Nyitott, adakozó lelkű gyerek voltam, és így teljesen érthetetlen volt számomra az iskoláimban a diákok körében megtapasztalt agresszió, verekedésre való hajlam, kötözködés és önzés. Nehezen találtam meg életem célját, huszonnégy éves koromig a közvetlen környezetem lustának és tohonyának bélyegzett. Ekkor érkezett egy valódi tündérmesébe illő fordulat: egy kedves barátom rávett, hogy legyek közös képviselője és gazdasági vezetője egy belvárosi romos épületnek. Az épületben megláttam életem nagy kihívását, és nagyon rövid idő alatt a lusta emberből napi tizennégy órát fáradhatatlanul dolgozó, munkáját hobbinak tekintő, szorgalmas ember lettem. Az értem aggódók pihenésre ösztönöztek, én meg nem értettem miért is kellene kikapcsolódnom, hiszen jól érzem magam ott ahol vagyok. Megtaláltam az értelmet és a célomat az életemben: visszaállítani az épület eredeti pompáját. Egy munkahelyi konfliktus vetett véget a szárnyalásomnak, újra szembekerültem az emberi rossszindulattal. Egyre több belső megélést kellett feldolgoznom és ebben az időben sok más embertársammal együtt a külvilágban találtam meg a bajaim okozóját. A rendszert hibáztattam azért ami velem történik. A csapdából azért volt kiút: lépéseim ismét az emberismeret és a lélek megismerése irányába vittek. 2005-ben találkoztam életem egyik meghatározó emberével Hadnagy Előddel. Barátságunk évei alatt megfogalmazódott közös célunk és ezzel együtt utunk: olyan rendszert akartunk, amiben magyar szavakkal látható az ember lelki működésének teljesség, ami segít eligazodni a sokféle eszmerendszer között és megtanít rendet tenni az emberi lélekben. Nagy célunk volt: békét és rendet szerettünk volna a világban. A két álomlátó kiürítette hát poharát, hogy tiszta vízzel töltse fel azt. A közös munka eredménye lett A Táblázat."

Orlik Ilona

 

orlik-ilona-biologika-ujmedicina-huold

Tanár, biologika, új medicina konzulens, a Biologika Szabadegyetem trénere
és tanácsadója. A Biologika Szerv Atlasz lektora és korrektora.

web:  www.orlikilona.hu 

tel.:   +36 20 483 8742

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

"Számomra, az együttműködés a kulcsszó. Az Új Medicina rengeteg példáját adja ennek. Természettudományos eszközökkel bizonyítja a lélek-agy-test összehangoltságát, együttműködését. Már ezért a harmóniáért érdemes volt a biologikus gondolkodást megismerni, hiszen biztonságot és nyugalmat nyújt a folyamat ismerete. Tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt már el. Így jutottam el Biologika előadásokra, tanfolyamokra is. Azonban a felszabadító felismeréseken túl még valami lényeges történt velem: a Biologika Szabadegyetem munkatársaival és partnereivel való együttműködés, a tőlük elsajátított ismeretek által többletbe kerültem. Hálás köszönetem Nekik ezért! A Tőlük kapott fényt sugározom tovább: konzultációval, tanfolyamokkal azoknak, akik nyitottak erre az életmentő ismeretre. Végzettségem szerint általános iskolai tanár vagyok. Úgy érzem, véremben van az odafigyelés és a tudás átadásának képessége. Vágyam az, hogy az ismereteket egyre fiatalabb generációk számára tudjam elérhetővé tenni." 

Új Medicina, biologika témában (Szeged és környéke)
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Ilona videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.

Kereszty András György

 

Kereszty András György

Párkapcsolati szakértő, asztrológus, asztrozófus, kineziológus, svt szakértő.
A Tudatosság Iskolájának megalapítója, trénere, a Biologika Szabadegyetem tiszteletbeli tagja, trénere és tanácsadója. 

web: www.atudatossagiskolaja.hu 

tel:     +36 (30) 970 7182

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"Kineziológusként, energetikai gyógyítóként, csontkovácsként és szellemi tanító­ként szolgálja az embereket. Asztrológiai képletek elemzésével, újságcikkek írásá­val és életvezetési tanácsadással segíti az útonlévőket. Munkája során használja a hagyományos kineziológiai tudományt, a Mandala-gyógyítást, az AFT-t, az Aszt­rológiát, a Numerológiát, és egyéb alternatív módszereket. Arra törekszik, hogy a hozzá forduló, gyógyulni vágyó ember: testi, lelki, és szel­lemi szinten is képes legyen meghaladni a jelenlegi állapotát. Gyógyulása tartós maradjon a lélek szintjén, és ennek következménye a test egészségében beállt pozitív változás legyen. Mindig jobb jön!"

András videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.

Vincze Ferenc

 

Vincze Ferenc

Mérnök, tanár, természetgyógyász. A Biologika Szabadegyetem trénere, konzulense.  

tel:     +36 (30) 351 0926 

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

"Hosszú éveken keresztül mérnökként, pedagógusként és vezetőként dolgoztam a honvédségnél. Ez meghatározza a gondolkodásomat, ami ugyan nyitott, de elég racionális és célirányos. Munkám mellett mindig érdekelt a pszichológia és a bioenergetika. Ez elkerülhetetlenül a gyógyítás felé orientált. Így amikor lehetőségem lett természetgyógyász vizsgát tettem, fülakupunktúrás addiktológus képesítést szereztem.
Sajnos a gyógyászat terén, a hagyományos orvoslásban, és a természetgyógyászatban is nagyon sok megválaszolatlan, nyitott kérdés maradt számomra. Az eredményesség kiszámíthatatlan, a gyógyulások és kudarcok sokszor megmagyarázhatatlanok. Én ezt nem tudtam elfogadni, hosszú távon felvállalni az emberek előtt. Kerestem a magyarázatokat és a folyamatok megbízható, logikus értelmezését.
Ekkor találkoztam a Biologikával. Három éve egy videóban annyira banálisan egyszerűnek találtam, hogy nem hittem el. Mígnem 2013 tavaszán Barnai Roberto egy órás oktató videója felkeltette az érdeklődésemet. Azóta sem bántam meg. Szinte minden kérdésemre a Biologika logikus, megbízhatóan ellenőrizhető választ adott. Minél többet tudtam meg az élettani folyamatok biologikus lefolyásáról, annál pontosabban bontakozott ki a rendszer megbízhatósága. A folyamatok kiszámíthatóak, prognosztizálhatóak lettek, megbízható alapot adva az emberek kezébe, hogy felelősen dönthessenek a sorsukról, a segítőknek pedig, hogy felvállalható tanácsokat tudjanak adni.
Sajnos a Biologika elfogadásának van egy gyenge pontja is, mégpedig maga az ember. Az ember, akár több évtizedeken keresztül hiedelmeken alapuló tudásával, ami megakadályozza az új befogadását.
Úgy gondolom, az egyéni tanácsadás mellett nagy hangsúlyt kell fektetni a Biologika népszerűsítésére, oktatására, hogy minél szélesebb körben terjedjen el, és segítse az embereket. Azért, hogy minél több érdeklődő emberhez eljusson ez a tudás, Egerben egy lelkes csapattal felvilágosító előadásokat tartunk."

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?               igen 
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a programnaptárban, vagy érdeklődjön a fenti telefonszámon

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           

Vincze Ferenc videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.

Dr. Csorbák Tamás

 

Dr. Csorbák Tamás

Gyakorló háziorvos, meditációs csoport szervező, biologika konzulens és tréner (Északkelet-Magyarország)  

Telefon: + 36 (70) 318-6336 (időpontegyeztetés: hétfő, péntek délelőtt 8-12 óra, kedd, szerda, csütörtök 13-17 óra között)

Web: www.gojolly.hu

„2005-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 15 éven át kerestem, hogy mi tudná teljessé tenni a hagyományos, nyugati orvoslást. Alaposan tanulmányoztam és kipróbáltam számos alternatív gyógymódot is. Meglátásom szerint a kínai, az indiai, a nyugati orvoslás és a természetgyógyászat oly sok egyéb ágazata, eltérő módszerekkel ugyan, de döntően mégis a tünetek kezelésére teszi a hangsúlyt. Erre természetesen óriási szükség van, és mindenki kiválaszthatja, számára melyik a legkedvesebb irányzat, ezzel együtt létfontosságúnak tartom a megbetegedéseink VALÓDI okának fáradhatatlan kutatását és feloldását. Ezt jelenti számomra a Biologika és a ráépülő Recall Healing. Az ember fejlődéstana az alap, és a lényeg már koponya CT-vel is igazolható! Tökéletes párosítás! Ezekkel a forradalmian új ismeretekkel az egészségügyi világszemlélet paradigma váltásának kezdetét figyelhetjük meg napjainkban: lassan mi orvosok is megkérdőjelezzük a materialista nézőpontot, miszerint csak 60-70 kg hústorony az ember, érző lélek nélkül. Egyre többen elkezdjük tesztelni a biologikában leírtakat, és csodálatos felismerésekre jutunk. Az egykori „Ép testben ép lélek” elképzelésen át megérkezünk az „Ép a lelked? Ép a tested!” igazságához. Meglátjuk és folyamatosan megértjük a testi elváltozásainkat okozó lelki konfliktusainkban rejlő leckét, illetve fejlődési lehetőséget. Így egyre egészségesebb és boldogabb élet vár ránk. Felvirrad az emberiség Aranykora... Nagy örömömre szolgál és köszönöm, hogy valamilyen szinten részese lehetek ennek a folyamatnak, ami tulajdonképpen az emberi tudatosság fejlődése. A biologika berkein belül tett erőfeszítéseim mellett ennek elősegítésére meditációs tanfolyamokat szervezek és csoportot vezetek heti rendszerességgel.”

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?               igen 
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a programnaptárban, vagy érdeklődjön a fenti telefonszámon

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           

Csorbák doktor videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.

Fejes Tamás

 

Fejes Tamás

Területek, amikkel foglalkozom: Biologika konzultáció, rövidebb tájékoztató előadás, hipnózis, NLP, agykontroll, Távol-keleti hagyomány és egészségszemlélet. 

Telefon: + 36 (20) 971-1789  

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

„Miután megkaptam a "gyógyíthatatlan" Crohn-beteg címkét gyerekként, a folyamatos hasgörcseimre az adott egészségügyi intézmény gasztroenterológiai osztályán, ebbe nem beletörődtem, a diagnózis megszűnésekor megtapasztaltam, hogy a határaink csak a tankönyvekben léteznek. 3 évvel később megszüntettem a tüneteimet is. Akkor értettem meg, mi az a másodlagos haszon. A biologikával gyermekorvos édesanyám rendelőjében találkoztam, egy családon keresztül. Ez volt az a rendszer, amelyik megmagyarázta, miért nem sikerült sokáig diagnosztizálni, miért tartják gyógyíthatatlannak, milyen érzelemtartalom kötődött hozzá és miért tudtam meggyógyulni és a döntés meghozatala után miért volt még pár napig tünetem. Akkor elkezdtem emberekkel beszélgetni és felolvasták a Szerv Atlaszban azt, amit érzelmileg, és a szervezetükben (tünetek, diagnózisok) megéltek. Ez adta számomra a rendszer hitelességét. Nem félelemkeltésről és "így jártál" skatulyázásról volt szó. Ezek után mentem Roberto tanfolyamaira. A rendelőben újszülött kortól gyerekeken keresztül, felnőtteken tapasztalom a nyilvánvalósságát. Számomra a biologika egy békés és megoldás orientált rendszer, ami nem beleragaszt a problémába, hanem megnyugtatja az érintettet a legnagyobb félelmei közepén. Ha valakinek tudat alatt is az az érdeke, hogy meggyógyuljon, akkor a biologika összefüggései megalapozzák és hozzásegítik. Egyéni felelősségvállalással lehet együttműködést megélni és a szervezetünk intelligencáját immár megbecsülve saját magunkról alkotott képünket is megerősíthetjük. Az én célom az, hogy az emberek a "tönkre mentem, kiszolgáltatott vagyok" állapotból egy stabil, kiegyensúlyozott, felszabadult és megértésen alapuló állapotot élhessenek meg. A saját testüket "ellenség és hibalehetőségek tárháza" helyett egy intelligens csodának élhessék meg.”

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?               igen 
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a programnaptárban, vagy érdeklődjön a fenti telefonszámon

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           

Apró István (Steve)

 

Apró István

Biologika, új medicina konzulens, a Biologika Szabadegyetem trénere és tanácsadója, Access Bars kezelő, deeksha-adó.

web:  www.egeszsegesvagyok.net 

tel.:   +36 (30) 358 4449

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

"Gazdasági mérnökként végeztem, de a biológia és a természet szeretete mindig nagyon közel állt hozzám. Életem egy kritikus szakaszán, amikor döntenem kellett, hogy merre tovább, komolyan elgondolkodtam, miért is születtem meg és mi az én utam. Elég erőt és bátorságot éreztem magamban arra, hogy megváltoztassam az életem és a gyógyítás, az egészség szolgálata, az emberek „ébresztése” mellett döntsek, mert eljött az idő, amikor drasztikus változásokra van szüksége a világnak és tevékenyen részt akarok ebben venni. Minden ember egy egyéniség, minden ember egy saját történettel rendelkezik, rengeteg érzéssel, gondolattal. Konzulensként a természeti törvények ismeretével ezekben a történetekben segítek kiigazodni, hogy értelmet nyerjenek az elváltozások és folytatni tudja az ember a saját történetét, immáron tudatosan. Hogyan lehet meggyógyulni szinte az összes betegségből, ha ismerjük a természeti törvényeket? Ha megismerjük, szabályozni tudjuk azokat a folyamatokat, amelyek éppen velünk történnek. Minden okkal történik, nincsenek véletlenek. Nem hit kérdése és nem valami különleges spirituális okot kell mindenáron keresni, hanem ésszerű, logikus magyarázatokat, mert a vérünkben van a túlélés ösztöne és minden elváltozás oka itt keresendő... a túlélési vágyban." 

Új Medicina, biologika témában (Gyöngyös és környéke)
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Steve videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.

Váczy József

 

Váczy József

Biologika, új medicina konzulens, a Biologika Szabadegyetem trénere és tanácsadója.

Web: http://biologika-ujmedicina.hu/

Telefon: + 36 (70) 316 6832

e-mail:  Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Feleségemmel Pindrok Beátával 28 évvel ezelőtt kezdődő közös utunkon több szellemi irányzatot és természetgyógyászati módszert sajátítottunk el és alkalmaztunk. Belső meggyőződésünket, mely szerint a természetben mindennek oka és rendszere van, mindig kerestük a megszerzett ismeretekben és a mindenkori élettapasztalatainkban. 2006-ban szereztünk tudomást dr. Hamer munkásságáról egy előadás anyagából és az Orvostudomány a feje tetején című könyvből. Először 2010-ben végeztük el Barnai Roberto tanfolyamait és konzulens képzését. Az itt megismert rendszerbe foglalt biologikus tudás az összes addig nyitott kérdésünkre választ adott. A biologika ismerete fordulópontot jelentett az életünkben és még abban az évben, baráti körben elindítottuk az újmedicinás „Beszélgető kört”, amely 2014-től „Egri Biologika Kör” néven működik. Az évek során Megértés Táblázata, Madó, Belső Megélések Rendszere, Recall Healing és a Biologika Szabadegyetem tanfolyamain szélesítettük tovább tudásunkat. Mindvégig szigorú tanító mestereink voltak a gyermekeink. A biologikát mindketten alapvető lépcsőfoknak tartjuk a megértés, ezzel az elfogadáshoz és megnyugváshoz vezető úton. Ezért életfeladatunknak tekintjük tudásunk és tapasztalataink megosztását. Ezt jelenleg az Énlelő alapítványunk által működtetett „Egri Biologika Kör” keretein belül szervezett előadásokon, tanfolyamokon valamint személyes konzultációkon igyekszünk megtenni. Életterületek amelyekben elmélyültem: biologika, agykontroll, bioenergetika, szellemsebészet, parapszichológia, radiesztézia, munkakutya kiképzés, természetes és erőszakmentes lókiképzés, lovasoktatás, SHOTOKAN karate (országos- és világbajnok). Jelenleg a Lovaskultúra oktató szakon a Testnevelési Egyetem hallgatója vagyok.

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?               igen 
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a programnaptárban, vagy érdeklődjön a fenti telefonszámon

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                                                   A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Váczy József videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.

Feleségemmel Pindrok Beátával 28 évvel ezelőtt kezdődő közös utunkon több szellemi irányzatot és

természetgyógyászati módszert sajátítottunk el és alkalmaztunk. Belső meggyőződésünket, mely

szerint a természetben mindennek oka és rendszere van, mindig kerestük a megszerzett

ismeretekben és a mindenkori élettapasztalatainkban.

2006-ban szereztünk tudomást dr. Hamer munkásságáról egy előadás anyagából és az

Orvostudomány a feje tetején című könyvből. Először 2010-ben végeztük el Barnai Roberto

tanfolyamait és konzulens képzését. Az itt megismert rendszerbe foglalt biologikus tudás az összes

addig nyitott kérdésünkre választ adott. A biologika ismerete fordulópontot jelentett az életünkben

és még abban az évben, baráti körben elindítottuk az újmedicinás „Beszélgető kört”, amely 2014-től

„Egri Biologika Kör” néven működik.

Az évek során Megértés Táblázata, Madó, Belső Megélések Rendszere, Recall Healing és a Biologika

Szabadegyetem tanfolyamain szélesítettük tovább tudásunkat. Mindvégig szigorú tanító mestereink

voltak a gyermekeink.

A biologikát mindketten alapvető lépcsőfoknak tartjuk a megértés, ezzel az elfogadáshoz és

megnyugváshoz vezető úton. Ezért életfeladatunknak tekintjük tudásunk és tapasztalataink

megosztását. Ezt jelenleg az Énlelő alapítványunk által működtetett „Egri Biologika Kör” keretein

belül szervezett előadásokon, tanfolyamokon valamint személyes konzultációkon igyekszünk

megtenni.

Életterületek amelyekben elmélyültem: biologika, agykontroll, bioenergetika, szellemsebészet,

parapszichológia, radiesztézia, munkakutya kiképzés, természetes és erőszakmentes lókiképzés,

lovasoktatás, SHOTOKAN karate (országos- és világbajnok). Jelenleg a Lovaskultúra oktató szakon a

Testnevelési Egyetem hallgatója vagyok.

Pindrok Beáta

 

Pindrok Beáta

Biologika, új medicina konzulens, a Biologika Szabadegyetem trénere és tanácsadója.

Web: http://biologika-ujmedicina.hu/

Telefon: +36 (70) 316 7093

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Férjemmel Váczy Józseffel, 28 évvel ezelőtt kezdődő közös utunkon több szellemi irányzatot és természetgyógyászati módszert sajátítottunk el és alkalmaztunk. Belső meggyőződésünket, mely szerint a természetben mindennek oka és rendszere van, mindig kerestük a megszerzett ismeretekben és a mindenkori élettapasztalatainkban. 2006-ban szereztünk tudomást dr. Hamer munkásságáról egy előadás anyagából és az Orvostudomány a feje tetején című könyvből. Először 2010-ben végeztük el Barnai Roberto tanfolyamait és konzulens képzését. Az itt megismert rendszerbe foglalt biologikus tudás az összes addig nyitott kérdésünkre választ adott. A biologika ismerete fordulópontot jelentett az életünkben és még abban az évben, baráti körben elindítottuk a biologikus „Beszélgető kört”, amely 2014-től „Egri Biologika Kör” néven működik. Az évek során Megértés Táblázata, Madó, Belső Megélések Rendszere, Recall Healing és a Biologika szabadegyetem tanfolyamain szélesítettük tovább tudásunkat. Mindvégig szigorú tanító mestereink voltak a gyermekeink. A biologikát mindketten alapvető lépcsőfoknak tartjuk a megértés, ezzel az elfogadáshoz és megnyugváshoz vezető úton. Ezért életfeladatunknak tekintjük tudásunk és tapasztalataink megosztását. Ezt jelenleg az Énlelő alapítványunk által működtetett „Egri Biologika Kör” keretein belül szervezett előadásokon, tanfolyamokon valamint személyes konzultációkon igyekszünk megtenni. A mindennapokban a lovainkkal történő játékok útján adok alkalmat embereknek, hogy ráláthassanak különböző szituációkban adott reakcióikra (lelki állapotaikra), és ezen állapotok következményeire, a lovakat, mint játszmapartnereket és tükröt mutatókat segítségül hívva. Tanítom a gyermekeinket, akik magántanulóként nevelkednek. Asztrológiai tanulmányokat folytatok és a Lovaskultúra oktató szakot végzem a Testnevelési Egyetemen.

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?               igen 
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a programnaptárban, vagy érdeklődjön a fenti telefonszámon

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                                                  A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.                

Férjemmel Váczy Józseffel, 28 évvel ezelőtt kezdődő közös utunkon több szellemi irányzatot és

természetgyógyászati módszert sajátítottunk el és alkalmaztunk. Belső meggyőződésünket, mely

szerint a természetben mindennek oka és rendszere van, mindig kerestük a megszerzett

ismeretekben és a mindenkori élettapasztalatainkban.

2006-ban szereztünk tudomást dr. Hamer munkásságáról egy előadás anyagából és az

Orvostudomány a feje tetején című könyvből. Először 2010-ben végeztük el Barnai Roberto

tanfolyamait és konzulens képzését. Az itt megismert rendszerbe foglalt biologikus tudás az összes

addig nyitott kérdésünkre választ adott. A biologika ismerete fordulópontot jelentett az életünkben

és még abban az évben, baráti körben elindítottuk a biologikus „Beszélgető kört”, amely 2014-től

„Egri Biologika Kör” néven működik.

Az évek során Megértés Táblázata, Madó, Belső Megélések Rendszere, Recall Healing és a Biologika

szabadegyetem tanfolyamain szélesítettük tovább tudásunkat. Mindvégig szigorú tanító mestereink

voltak a gyermekeink.

A biologikát mindketten alapvető lépcsőfoknak tartjuk a megértés, ezzel az elfogadáshoz és

megnyugváshoz vezető úton. Ezért életfeladatunknak tekintjük tudásunk és tapasztalataink

megosztását. Ezt jelenleg az Énlelő alapítványunk által működtetett „Egri Biologika Kör” keretein

belül szervezett előadásokon, tanfolyamokon valamint személyes konzultációkon igyekszünk

megtenni.

A mindennapokban a lovainkkal történő játékok útján adok alkalmat embereknek, hogy

ráláthassanak különböző szituációkban adott reakcióikra (lelki állapotaikra), és ezen állapotok

következményeire, a lovakat, mint játszmapartnereket és tükröt mutatókat segítségül hívva. Tanítom

a gyermekeinket, akik magántanulóként nevelkednek. Asztrológiai tanulmányokat folytatok és a

Lovaskultúra oktató szakot végzem a Testnevelési Egyetemen.

Tarjányi Nanetta

 

Tarjányi Nanetta

Biologika és RecallHealing konzulens, a Biologika Szabadegyetem trénere, tanácsadója több területen.
Oktatási, nyelvtan (és irodalom)szakértő, tanár. Két évig a szabadegyetemünk titkárságvezetője.
A Szerv Atlasz lektora és korrektora, aki egymaga több száz javítást tett a könyvben.
Web:  -
Telefon: +36 (30) 630 6863

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

23 éves voltam, amikor azt mondta az orvos, hogy sajnos a modern orvostudomány rajtam nem tud segíteni. A tudatalattimban beindult a kereső program, túl kell élni, de hogyan? Mi az, ami okosabb, mint a modern orvostudomány? Sok keresésbe, tanulásba, tapasztalásba és tíz évbe telt mire rátaláltam a biologikára. A konzultációban számomra a legfontosabb tudományos alap a biologika és módszer a családállítás. Ezek az eszközök az egyedi eredményre és a gyakorlatiasságra fókuszálnak. Kedvenc módszereim még az Access Consciousness, a szellemsebészet, a vezetett meditációk, a belső utaztatás, a kvantum szinkronizáció és a recall healing. A tanfolyamaimon egy fogast szeretnék nyújtani, melyre az idő folyamán különböző forrásokból vagy ismétlésekkel fel lehet akasztani a vállfákat, az egyes információkat. A tudományosabb betegséglefutások megjegyzését agykontrollos módszerekkel erősítjük. Tanfolyamokat elsősorban Kolozsváron, Marosvásárhelyen és Szilágynagyfaluban tartok, de Kaposváron és Szentendrén is konzultálok. Egy nagy gyerekkori amnéziában eltemetett traumát feldolgozva tapasztalatból mondhatom, hogy nagyon hasznos a folyamatos lelki, konfliktusfeltáró munka, és ha időben teszünk érte, minden megoldható. Leggyakrabban gyeremekkori agresszivitás okozta sebekkel, kapcsolati problémákkal keresnek fel. A konzultáción először végigvesszük a testi tüneteket és ezután engedjük bele magunkat a lelki feltárásokba. Köszönöm Robertónak, hogy mellette dolgozhattam, tőle tanultam a segítő munkámhoz a legtöbbet, és köszönetem a Biologika Szabadegyetem partnereinek és munkatársainak, hogy szakmailag és lelkileg mindig erősítjük egymást.

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              igen, külföldön is
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, külföldön is (pl. Erdélyben)

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Tarjányi Nanetta videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.

Csorba Imelda

 

Csorba Imelda

Biologika, új medicina konzulens, a Biologika Szabadegyetem trénere és tanácsadója.

web:  www.biologikasopron.hu

tel.:   +36 (20) 328 7301

e-mail:  Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"Több, mint két évtizede vagyok kereső. Családomban, ismeretségi körömben sok tragédiát láttam. Akarva-akaratlanul kezdtem el az okokat keresni, hogy legalább értelme legyen a sok szenvedésnek. Sok módszert, lehetőséget megtapasztaltam, kipróbáltam, de valahogy hiányérzetem maradt mindig. Azt tapasztaltam, hogy sok elváltozás KIÚJUL mindaddig, míg meg nem találjuk az okát. Nem akartam mondvacsinált indokokat gyártani és elfogadni. Az IGAZI, HITELES okot akartam tudni. A Biologikával megtaláltam. Tudatos, felelősséget vállaló embereknek tudok segíteni a konzultáción, ahol megkeressük az Ő elváltozásainak igazi okát és ezzel a tudatosítással elindítjuk/támogatjuk az öngyógyító folyamatokat. Célom, hogy minél többen megismerjék ezt a csodás ELVÁLTOZÁS-TANt. Célom, hogy mindennapjainkban, apró és nagyobb élethelyzetekben is legyen a fejünkben, gondolatainkban egy aprócska VILLANYKÖRTE és gyulladjon ki, amikor kell! Célom, hogy ÖSSZEFOGÁSRA KÉSZTESSEM a gyógyítókat, orvosokat, betegeket! Értsük meg, csak együtt lehetséges valós (nem tüneti) javulást/gyógyulást elérni. Célom, hogy a szülők, pedagógusok, orvosok és mindenki, aki GYEREKEKRE HATÁSSAL VAN, igenis tájékozódjon, tanuljon, miként lehetne az ő kis életüket még szebbé tenni. Hiszen ezért vállaltuk őket, ezért vállaltuk a velük való munkát. Célom, hogy minden családban legyen egy Szerv Atlasz !!! Ahol rögtön megnézhetjük elváltozásaink hátterét, megtalálhatjuk az okot és nem esünk kétségbe!" 

Új Medicina, biologika témában (Sopron és környéke)
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Elek Noémi

 

Elek Noémi

Biologika, új medicina konzulens, a Biologika Szabadegyetem trénere és tanácsadója, természetgyógyász.

web:  -

tel.:   +36 (70) 360 3980

e-mail:  Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"Gyerekkorom óta tudatában vagyok annak, hogy a betegségek lelki eredetűek. Kisebb kitérők után, a főiskolai tanulmányaimat követően mélyedtem bele igazán a gyógyítás, a természetgyógyászat különböző irányzataiba, és bár több területen kerestem a választ (az energiagyógyászat, a lélekgyógyászat, az Agykontroll, fizikai szinten a gyógynövények és a különböző táplálkozási- és mozgáskultúrák között,) és voltak kisebb-nagyobb eredmények, de igazi összefüggéseket, igazi megértést önmagában számomra egyik sem nyújtott, főleg, hogy közben egyértelművé vált, hogy ugyan tudjuk befolyásolni különböző szerekkel az élettani folyamatainkat, mégis az ember leginkább saját maga képes ezek megváltoztatására, gondolati-érzelmi mintáinak és programjainak tudatos irányításával. A Biologika jelentett számomra igazi áttörést, ezzel dőlt össze az "egészségügyi rendszer" vélelmekből épített kártyavára. A Biologika, a természettörvények azt a stabil szerkezetet adják, amelynek ismeretével a gyógyászat átláthatóvá válik, és minden terápia és gyógymód a maga helyén alkalmazható - ha (egyáltalán) szükség van rá.  Ezzel a tudásanyaggal érhetjük el, hogy ne ellenségként, meghibásodásként tekintsünk a bennünk zajló történésekre, hanem meglássuk szervezetünk működésének tökéletességét, egységét. Magam részéről igyekszem úgy továbbadni Hamer doktor munkájának értékeit, hogy abból igazi megértés, megnyugvás (lélekcsend), gyógyulás származzon, és az ember tudatossá váljon arra, hogy ő teljes jogú irányítója testi-lelki folyamatainak." 

Új Medicina, biologika témában (Budapest és környéke)
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Szabó Ramóna

 

Szabó Ramóna

Biologika, új medicina, recall healing konzulens, a Biologika Szabadegyetem trénere és tanácsadója.

web:  -

tel.:   +36 (20) 572 4290

e-mail:  Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"2006-ban egy ismerősöm a kezembe adta az "Orvostudomány a feje tetején - és ha mégis igaza van Hamer doktornak?" című könyvet, ami akkor még nem igazán keltette fel érdeklődésemet, így  felkerült a könyvespolcra a többi könyv közé. Hat évvel később  alhasi panaszokkal endometriózist diagnosztizáltak nálam. Átesve a műtéten, életemet a régi kerékvágásban, az akkori berögződéseim mintájára folytattam. Majd, pontosan egy évre rá újból visszatértek panaszaim, a diagnózist újból felállították. E pillanattól kezdve szüntelenül kutattam a válaszokat felmerült kérdéseimre, s az okokat a miértekre, egészségem visszanyerésének érdekében. Egy napon "véletlenül" a kezembe akadt a hét évvel ezelőtt polcra tett könyv, ezúttal egy szuszra kiolvastam, s felcsillant a remény a gyógyulásom felé vezető úthoz. A könyv hatására, némi keresgélés után az interneten, rátaláltam a Szerv Atlaszra, azonnal beszereztem, tanulmányozása gyökeres változást hozott az életembe.  Emlékszem, az elváltozásom mögötti érzelmi tartalom olvasása közben a saját gondolataimmal szembesülve, homlokomra csapva felkiáltottam - De hisz pontosan ez jár a fejemben, ezen kattogok folyamatosan! Ezek után jelentkeztem Roberto tanfolyamaira valamint sorozatosan részt veszek Recall Healing  modulokon is. Ezen ismeretanyagok által tapasztalt felismerések a megértést és ennek következtében a megnyugvás és biztonság érzését adták nekem és nem utolsó sorban a testi tüneteim és FÉLelmeim megszűnését. Rendkívül hálás vagyok a sorsnak és azoknak az embereknek (akiktől tanulhattam és tanulhatok szüntelenül) akik csillapíthatatlan tudásvágyuknak köszönhetően elsajátították ezt a felbecsülhetetlen kincset majd időt és energiát nem sajnálva továbbadják az EGÉSZséges életre vágyóknak. Nagy örömömre szolgál, hogy részese lehetek annak a folyamatnak, hogy minél több embertársunk számára elérhetővé tegyük az Anyatermészet által a túlélés érdekében kialakult elváltozások megértését és legfőképpen ezek megelőzését. Ha Te is szeretnél minél előbb a miértekre ésszerű, Bio-Logikus válaszokat kapni - várlak szeretettel!" 

Új Medicina, biologika témában (Szentendre, Budapest, Győr)
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE 572 4290