Partnereink

Milyen téma érdekli Önt?


Kedves Érdeklődő!

A biologika.hu weboldalon megjelenő Biologika Szabadegyetem Partnereiről tudni kell, hogy mindannyian rendelkeznek haladó szintű biologika, új medicina ismeretekkel, és biologikusan gondolkodnak. Azonban nem mindenki csak ezzel foglalkozik, többféle szakemberek. Lehetnek konzulensek másban is, pl. a saját egyéb szakterületükön, ezért kérjük előre egyeztetni, milyen konzultációt szeretne - nehogy félreértés essék. Kérjük ne feledje, a Biologika Szabadegyetem egy magán oktatási intézmény, gyógyításra, gyógykezelésre, beavatkozásra, terápiára, műtétre, vagy bármi hasonlóra volna szüksége a biologika konzulensek biztosan nem fognak Önnek segíteni, mert nem tudnak. A Szabadegyetemen független biológia, anatómia, fejlődéstan, elváltozástan természettudományos oktatás van, nem foglalkozunk gyógyítási módszerekkel vagy terápiákkal. Trénereink ismerik és tudják a biológiai természettörvényeket és összefüggéseket, szeretnek vele foglalkozni, és (kevés kivétellel) egyénileg is segítenek másoknak megérteni, helyre tenni, értelmezni azokat. Segíthetnek folyamatok tisztázásában, eset-rekonstruálásban, azonban döntést nem hoznak Ön helyett, és lenyugodni sem tudnak Ön helyett. Arra a kérdésre, hogy "mit tegyen Ön abban a helyzetben amiben van" végképp ne forduljon a konzulensekhez. Ők oktatók, tanárok, coachok, biologikán kívüli szakmai ismereteiket tekintve is, mindenféle (nem egészségügyi) specialisták. (Igaz, hogy Dr. Gelléri Julianna orvos, dr. Herczeg Andrea gyógyszerész és szakmai kérdésekben lehet hozzájuk fordulni, ám itt elsősorban ELISMERT biologika tréneri, oktatói, előadói minőségükben vannak feltüntetve. Ők enélkül is nagyon elfoglaltak, nem azért vannak itt, hogy még több páciensük legyen. Köszönjük megértését!) 

A biologika konzultációnak, egyéni korrepetálásnak vannak előfeltételei.
Kérjük olvassa el ezt az összefoglalást a konzultációról: www.konzultacio.biologika.hu

 
barnai-roberto-ujmedicina-biologika-hu
Barnai Roberto
(a Biologika SzE.
igazgatója)
 
dr-gelleri-julianna-foniater-homeopata-ful-orr-gegesz-szakorvos-ujmedicina-biologika-hu
Dr.Gelléri Julianna
(Biologika,
Recall Healing)
 
dr-herczeg-andrea-gyogyszeresz-ujmedicina-biologika-hu
Dr.Herczeg Andrea
(Biologika,
Recall Healing)

hussein-eva-ujmedicina-biologika-hu

Hussein Éva
(Biologika, EFT)

 
orlik-ilona-biologika-ujmedicina-hu
Orlik Ilona
(Biologika)


nemeth-kitti-biologika-ujmedicina-hu
Németh Kitti
(Biologika,
MuscuLogika)
 
Gajáry Erika
Gajáry Erika
(Biologika,
MuscuLogika)
 
Csipán Ágnes
Csipán Ágnes
(Biologika)

 
biologika-nederlanden-papp-eniko
Papp Enikő
(Biologika
Hollandia)
 
lengyel-zsuzsanna-biologika-ujmedicina-hu
Lengyel Zsuzsanna
(Biologika,
ThetaHealing)
 
pajor-szilvia
Pajor Szilvia
(Biologika)

 
mohos-krisztian
Mohos Krisztián
(Biologika)

 
Vincze Ferenc
Vincze Ferenc
(Biologika)

Ha tettél vizsgát
és biologikával
foglalkozol,
ez itt talán
a Te fotód
helye!

_________________________________________________________________________________________________________________________________

       Mint minden oktatási intézményben, a mi tantestületünk is változik. A jó hírnév megtartása és a félreértés elkerülése érdekében jelezzük, hogy akik korábban itt fel voltak tüntetve, de most nincsenek itt, azok valamilyen magán oknál fogva nem kérik az itt megjelentetést, idejük, kedvük vagy körülmények miatt szünetelnek, és van, aki már nem is foglalkozik biologika oktatással. Ezzel egyidejűleg felhívjuk a szíves figyelmét, hogy az új medicina, (GNM, 5BN, Biologika) nemzetközi jó híre, hasznossága okán olyanok is kiadják magukat konzulensnek, akik nem rendelkeznek megfelelő szintű ismerettel, jártassággal, gyakorlattal. Aki nincs itt feltüntetve, mégis máshol biologika (új medicina) konzulensnek hirdeti magát, az több dolgot jelenthet: 1. vagy nem ismerjük az illetőt, 2. még nem kérte az ide felkerülését, 3. ha itt fent volt, akkor most visszavonta/szünetelteti az itt megjelentetését, vagy 4. lehet az is, hogy a korábbi tapasztalatok alapján nem vállalunk vele közösséget. Mindenesetre, amit Ön tehet - mielőtt konzultációra megy - nézzen utána az illetőnek, nézze meg a videóit a youtube-on, hívja fel, tegyen fel neki néhány, az öt természettörvény ismeretét feltételező kérdést! (Pl. a szerv atlaszból, amire Ön is tudja a válaszokat). Ebből Ön leszűrheti, hogy mennyire van az illető a biológiai természettörvények magaslatán. Tudomásunkra jutott, hogy akad illető, aki olyanokat beszél, hogy "megoldom, feldolgozzuk az Ön konfliktusát, kis konfliktust egy óra alatt, a nagyobb konfliktust két óra alatt". Aki ilyen kijelentést tesz, az nincs tisztában a konzultációval - de még a biológiai természettörvényekkel sem. Akad, aki konzultáció és esetfeltárás helyett sztorizik, vagy önéletrajzi kiselőadást tart. Van tudomásunk olyanról (nem a biologika konzulensek között) aki személyes konzultáció helyett "Hamer doktor drámáját" meséli, magát fényezi vagy éppen fél órán keresztül kritizál, mószerol másokat. Mivel nem áll módunkban kiszűrni, ellenőrizni, számon kérni sem a lelkes laikusokat, sem a pártoskodó, köpönyegforgató nyerészkedőket, ha Önt A TERMÉSZETTUDOMÁNY érdekli, akkor javasoljuk, innen válasszon konzulenst. Az itt feltüntetett konzulensekről azt kell tudni, hogy 5-15 éve foglalkoznak biologikával, ismerjük őket, biologikából szépen vizsgáztak és elismert tudásuk miatt kerülhettek fel ide. Hívhatja őket előadást, tréninget tartani, és fordulhat hozzájuk bizalommal egyedi kérdésekben is! Továbbra is várjuk azokat, akik szeretnének új medicinából, biologikából, a biológiai természettörvények és öszefüggések ismeretéből nálunk tudásukról számot adni és szándékukban áll ide felkerülni.  :)

Dr. Gelléri Julianna

 

Dr. Gelléri Julianna

Fül-orr-gégész szakorvos, homeopátiás orvos. A Biologika Szabadegyetem
szaktanácsadója. A Biologika Szerv Atlasz lektora és korrektora.

web: drgelleri.hu

tel.: +36 (20) 983 6284 

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

"1980-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Karán. Fül-orr-gégészetből, foniátriából szakvizsgát, homeopátiából licence vizsgát tettem ugyanezen egyetemen. 1982-87 között Afrikában éltem és dolgoztam, ott nyílt ki a világ, ott olvastam először a homeopátiáról, akupunktúráról stb. Hazatérve elkezdtem alternatív dolgokat tanulni (homeopátia, ezotéria, energiagyógyítás). Dolgoztam az Orvostovábbképző Intézet, a Madarász u. Gyermekkórház, Zuglói Egészségügyi Szolgálat Fül-orr-gégészetén. 20 éve a saját rendelőmben alternatív módon gyógyítom a fül-orr-gégészeti betegségeket, allergiát, egyéb krónikus betegségeket. 2007-ben kezdtem tanulni az Újmedicinát, amely fontos lépés volt a szervezetünk működésének a megértésében, sok addig nem értelmezett kérdés a helyére került, s azóta "autoimmun betegségben, daganatos betegségben szenvedőknek is komoly segítséget tudok nyújtani. 2008-óta használom a NES mérést, mely segít a szervezet struktúrájának a helyreállításában. Sok beteg gyermekkel foglalkozom, s fontos elkötelezettségem, hogy az ő anyukájukat minél teljesebb egészséghez segítsem, bármi is legyen a problémája. Többször sikerült a médiában is népszerűsíteni a homeopátiát és az újmedicinát is (MTV1, MTV2, TV2, RTL klub, Vital Tv, Paramedika újság, Nők Lapja Egészség, Hot Magazin)."

Biologika, új medicina témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              jelenleg nem
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          jelenleg nem

Biologika, új medicina konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Dr. Gelléri Julianna videói online megtekinthetők a biologika.tv-n külön lejátszási listáján itt: julianna.biologika.tv

Dr. Herczeg Andrea

 

Dr. Herczeg Andrea

Gyógyszerész, homeopata, arcdiagnosztikai és Schüssler-só szakértő. A Biologika Szabadegyetem
trénere és szaktanácsadója. A Biologika Szerv Atlasz lektora és korrektora.

web: gyogyszer-esszel.hu

tel.: +36 (30) 904 0355

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"Az orvosi egyetem elvégzése után, ahogy egyre többet tudtam a gyógyszerekről, azt is megértettem, hogy csak indokolt esetben és a lehető legrövidebb ideig lenne szabad ilyen szereket használni. Azt láttam, hogy bár a tünetek csökkenek vagy elmúlnak, azért időről időre kiújulnak, és más helyen, más formában ismét megjelennek újabb elváltozások. Amikor a homeopátiával megismerkedtem, akkor értettem meg, hogy a tünetek helyett, az egész embert kell egységben látni, az érzéseivel, körülményeivel, kapcsolataival együtt, mert minden elváltozás kiindulópontja az érzelmek szintjén, a belső megélésekben keresendő. Dr. Hamer által feltárt és rendszerbe foglalt biológiai természettörvények alapján, az ujmedicina segítségével egészen más értelmet kaptak és kiszámíthatóvá váltak a régen betegségnek nevezett folyamatok. Gyógyszerészként naponta találkozom olyan emberekkel, akik néhány pontosan feltett kérdés után, megtalálják önmagukban a válaszokat és a megoldásokat az addig érthetetlennek tartott testi tünetek megszüntetésére. Nagyon fontosnak tartom, hogy minél több emberhez jusson el az a tudás, hogy hogyan és mivel lehet/szabad a szervezetünket támogatni a biológiai külön programok folyamán. Ezért előadásokon és tanfolyamokon igyekszem bemutatni a résztvevőknek mindazokat a lehetőségeket, amit eddig megismertem."

Biologika, új medicina témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              jelenleg nem
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Biologika, új medicina konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 25 ezer Ft / 2 óra.

Dr. Herczeg Andrea videói online megtekinthetők a biologika.tv-n külön lejátszási listáján itt: andrea.biologika.tv

Barnai Roberto

 

Barnai Roberto

Az Új Medicina (GNM, Biologika) magyarországi meghonosítója, fordító, előadó, tréner, konzulens, coach.
A Biologika Szerv Atlasz alkotója. Az egykori GNM Képzési Központ (2007-2010) és a Biologika Szabadegyetem
(2010-) alapítója, képzésvezetője, igazgatója. 2007-2013-ig GNM Fórum Admin, a 2007 óta működő
ujmedicina.hu 2010-től a biologika.hu központi weboldal üzemeltetője. 2008 óta készít és publikál ingyenes
oktatóvideókat (idestova több mint 400-at), ami 2011 óta a biologika.tv címen is elérhető.
2013-ban elkészítette a Biologika Kérdéstárat, az első biologikus, újmedicinás (elváltozástudományi)
feladatgyűjteményt, amely 25410 (gondosan összeállított, Biologika Szerv Atlasz hivatkozással ellátott)
kérdést tartalmaz és ingyenesen elérhető kerdestar.net Roberto jelenleg egyéni konzultációra nem elérhető.
Lehet neki üzenetet hagyni a Biologika Szabadegyetem titkárságán Kovács Máriánál, tel.: +36 (70) 234 4555
Roberto e-maileket nem fogad és nem válaszol meg. Roberto facebook élő adásai megtekinthetők itt facebook.biologika.tv 

Új Medicina, biologika témában

- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              nem, mert több mint száz videója elérhető a biologika.tv-n.
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                     igen, évente kettő négynapos Magyarországon, külföldön és online.

Új medicina, biologika konzultációt vállal-e:              A külföldi Szerv Atlasz kiadási munkálatok miatt egyéni konzultációt nem vállal.

Roberto videói online megtekinthetők a biologika.tv külön lejátszási listáján roberto.biologika.tv.

Hussein Éva

 

Hussein Éva

Biologika, EFT tréner és konzulens. A Biologika Szabadegyetem
trénere és tanácsadója. A Biologika Szerv Atlasz korrektora.

web:   husseineva.hu

tel.:   +36 (30) 661 8398

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

"Huszonöt évvel ezelőtt egy kedves barátunk meghalt tüdőrákban. Az ő szenvedése, kálváriája indított el engem akkor a természetes gyógymódok felkutatása és folyamatos megismerése útján. Sokkoló volt tehetetlenül szemlélni miként vall kudarcot a hagyományos orvostudomány, mennyire nem veszi figyelembe, hogy az ember egy élő, érző lény. A rendszerváltás után egyre több könyv jelent meg a természetes gyógymódokról és így alkalmam volt folyamatosan képezni magam. Szeretem az embereket. Sok barát és ismerős tőlem kért tanácsot, segítséget egészségi problémáiban és én szívesen segítettem. Néhány éve EFT -vel (betegségeket, kellemetlen elváltozásokat kiváltó érzelmi blokkok, traumák, szorongás, stressz, fóbiák, függőségek és egyéb lelki konfliktusok feloldása, megszüntetése pszichológiai akupresszúrával) foglalkozom és ezzel kapcsolatban ismertem meg az új medicinát, biologikát. Megdöbbentő és egyben megnyugtató élmény volt számomra. Hamer dr. áldozatos munkájának eredményei egyértelműen és láthatóan bizonyítják, hogy a "betegségek" 98%-a lelki eredetű és ha a lelki problémát megoldjuk, akkor a folyamat visszafordul és a szervezetünk meggyógyítja önmagát. Jó lenne, ha minél több emberhez eljutna ez az ismeret: senkinek nem kell többé meghalnia rákban vagy más gyógyíthatatlannak tűnő "betegségben", hogy nem létezik betegség, csak értelmes biológiai különprogamok vannak, hogy nem létezik a rettegett áttét... és a látszólag negatív tünetek legtöbbször a gyógyulás jelei... Hamer doktor, Barnai Roberto és még sok más általuk képzett társunk vállalja fel ezt a felvilágositó - segítő tevékenységet. Előadóként is örömmel segitek mindenkinek abban, hogy tájékozódjon, tudatossá váljon, és kézbe vegye gyógyulása, egészsége irányítását, alakulását."

Biologika, újmedicina, EFT, FasterEFT témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Biologika, új medicina konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 25 ezer Ft / 2 óra.

Hussein Éva videói online megtekinthetők a biologika.tv-n külön lejátszási listáján itt: eva.biologika.tv

Orlik Ilona

 

orlik-ilona-biologika-ujmedicina-hu

Tanár, biologika, új medicina konzulens, a Biologika Szabadegyetem trénere
és tanácsadója. A Biologika Szerv Atlasz lektora és korrektora.

web:  orlikilona.hu 

tel.:   +36 20 483 8742

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

"Számomra, az együttműködés a kulcsszó. Az Új Medicina rengeteg példáját adja ennek. Természettudományos eszközökkel bizonyítja a lélek-agy-test összehangoltságát, együttműködését. Már ezért a harmóniáért érdemes volt a biologikus gondolkodást megismerni, hiszen biztonságot és nyugalmat nyújt a folyamat ismerete. Tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt már el. Így jutottam el Biologika előadásokra, tanfolyamokra is. Azonban a felszabadító felismeréseken túl még valami lényeges történt velem: a Biologika Szabadegyetem munkatársaival és partnereivel való együttműködés, a tőlük elsajátított ismeretek által többletbe kerültem. Hálás köszönetem Nekik ezért! A Tőlük kapott fényt sugározom tovább: konzultációval, tanfolyamokkal azoknak, akik nyitottak erre az életmentő ismeretre. Végzettségem szerint általános iskolai tanár vagyok. Úgy érzem, véremben van az odafigyelés és a tudás átadásának képessége. Vágyam az, hogy az ismereteket egyre fiatalabb generációk számára tudjam elérhetővé tenni." 

Biologika, új medicina témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Biologika, új medicinakonzultációt vállal:  jelenleg szünetel                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Orlik Ilona videói online megtekinthetők a biologika.tv-n külön lejátszási listáján itt: ilona.biologika.tv

Vincze Ferenc

 

Vincze Ferenc

Mérnök, tanár, természetgyógyász. A Biologika Szabadegyetem trénere, konzulense.  

tel:     +36 (30) 351 0926 

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

"Hosszú éveken keresztül mérnökként, pedagógusként és vezetőként dolgoztam a honvédségnél. Ez meghatározza a gondolkodásomat, ami ugyan nyitott, de elég racionális és célirányos. Munkám mellett mindig érdekelt a pszichológia és a bioenergetika. Ez elkerülhetetlenül a gyógyítás felé orientált. Így amikor lehetőségem lett természetgyógyász vizsgát tettem, fülakupunktúrás addiktológus képesítést szereztem. Sajnos a gyógyászat terén, a hagyományos orvoslásban, és a természetgyógyászatban is nagyon sok megválaszolatlan, nyitott kérdés maradt számomra. Az eredményesség kiszámíthatatlan, a gyógyulások és kudarcok sokszor megmagyarázhatatlanok. Én ezt nem tudtam elfogadni, hosszú távon felvállalni az emberek előtt. Kerestem a magyarázatokat és a folyamatok megbízható, logikus értelmezését. Ekkor találkoztam a Biologikával. Három éve egy videóban annyira banálisan egyszerűnek találtam, hogy nem hittem el. Mígnem 2013 tavaszán Barnai Roberto egy órás oktató videója felkeltette az érdeklődésemet. Azóta sem bántam meg. Szinte minden kérdésemre a Biologika logikus, megbízhatóan ellenőrizhető választ adott. Minél többet tudtam meg az élettani folyamatok biologikus lefolyásáról, annál pontosabban bontakozott ki a rendszer megbízhatósága. A folyamatok kiszámíthatóak, prognosztizálhatóak lettek, megbízható alapot adva az emberek kezébe, hogy felelősen dönthessenek a sorsukról, a segítőknek pedig, hogy felvállalható tanácsokat tudjanak adni. Sajnos a Biologika elfogadásának van egy gyenge pontja is, mégpedig maga az ember. Az ember, akár több évtizedeken keresztül hiedelmeken alapuló tudásával, ami megakadályozza az új befogadását. Úgy gondolom, az egyéni tanácsadás mellett nagy hangsúlyt kell fektetni a Biologika népszerűsítésére, oktatására, hogy minél szélesebb körben terjedjen el, és segítse az embereket. Azért, hogy minél több érdeklődő emberhez eljusson ez a tudás, Egerben egy lelkes csapattal felvilágosító előadásokat tartunk."

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?               igen 
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?        igen, részletek a programnaptárban, vagy érdeklődjön a fenti telefonszámon

Új medicina, biologika konzultációt vállal: igen                                        A személyes konzultáció díja 25 ezer Ft / 2 óra.

Vincze Ferenc videói online megtekinthetők a biologika.tv youtube csatornáján ide kattintva.

Papp Enikő (Biologika Hollandia)

 

Papp Enikő

Biologika, új medicina konzulens, tréner - HOLLANDIÁBAN.

web: biologikanederland.nl

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Magyarországon születtem és nőttem fel, de 2001 óta Hollandiában élek, a Szerelem hozott ki ebbe a kicsi, de gyönyörű országba. Mióta eszemet tudom érdekelt minden, ami a betegségekkel és az egészséggel kapcsolatos volt. Miért leszünk betegek és mi a betegség egyáltalán? Miután Magyarországon a tanítóképzõ főiskolát elvégeztem kiköltöztem holland páromhoz és Hollandiában tovább tanultam egy főiskola egészségmanager szakán, Groningenben. Mindig is belső késztetést éreztem, hogy segítsek magamon és másokon egészsegesnek maradni. Majd ahogy teltek az évek egyre betegebb lettem és sem a hagyományos sem az alternatív orvoslás nem tudott segíteni rajtam. Ekcémától, a szénanáthán át a krónikus vesemedencegyulladásig nagyon sok betegséggel szenvedtem éveken át, szinte mindent bevetettem csakhogy meggyógyuljak, mire 2011-ben rátalaltam a Biologikára. A mai napig emlékszem arra az érzésre, amikor megnéztem a sok videót, és egy pár órán belül minden betegségem okára megtaláltam a logikus választ. Választ, amit már akkor több, mint 10 éve kerestem. Emelett minden félelmem és rögeszmém eltűnt megbetegedéssel kapcsolatban és a mai napig végtelenül hálás vagyok, hogy megszerezhettem ezt a tudást! Aztán az elkövetkezendő 5 év a tanulásról szólt a Biologika Szabadegyetemen. Tanulmányaim során elhatároztam, hogy konzulens és tréner leszek és hogy én ezt a Kincset elhozom a hollandoknak. Mivel Hollandiában az új medicina szinte még teljesen ismeretlen volt, 2015-ben felmondtam az akkori állásomat és azóta tanítok és konzultálok szívvel-lélekkel, Hollandia egész területén. Az életcélom az, hogy mindenkihez eljusson ez a tudás, és hogy ne kelljen többé félnünk a betegségektől és a ráktól. Ha van esetleg holland rokonod, ismerősöd, szólj nekik a Biologika Nederland-ról, szívesen látok minden érdeklődőt. Teremtsünk együtt egy biologikus jövőt!

Biologika, új medicina témában (Hollandiában, Utrecht megye)
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                igen (hollandul)
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen (hollandul)

Biologika, új medicina konzultációt vállal:    igen (hollandul és magyarul)      A személyes konzultáció díja 80 Euro / óra

Papp Enikő videói online megtekinthetők az ő saját youtube csatornáján https://www.youtube.com/channel/UCw0Dg7VEQapiELb7SGHg9Rw.

Gajáry Erika

 

Gajáry Erika

Biologika, új medicina és MuscuLogika előadó, tréner.

web: kulcsazegeszseghez.hu

tel.:   +36 (20) 328 3755

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Több évtizednyi keresés után találkoztam a biológiai természettörvényekkel és a BioLogika által feltárt összefüggésekkel. Ennek segítségével sokkal tisztábban és pontosabban megértettem az általam MuscuLogikának elnevezett módszer lényegét és hatásmechanizmusát is. A főként mozgásszervi fájdalmak és korlátozottságok megszüntetését eredményező MuscuLogikai kezelések sem értelmezhetők biologikai ismeretek nélkül, mint ahogy megértés nélkül nincs tartós gyógyulás sem. Testünk működését az automatikus agyunk állandó felügyelete és karbantartása biztosítja. Ehhez elengedhetetlen a természetes táplálkozás, a mozgás, a természettörvények és összefüggések ismerete. A táplálkozás biztosítja az üzemanyagot és alapanyagot a test működtetéséhez és karbantartásához. A mozgás befolyásolja, hogy mely részeinket szeretnénk előnyben részesíteni, gondolok itt a különböző foglalkozásokhoz szükséges képességek kialakulására, stb.  A mozgásszervi fájdalmaink és korlátozottságunk a MuscuLogika módszerével rekordgyorsasággal regenerálhatók, weboldalamon az eredmények menüpontban látható képek önmagukért beszélnek. A természettörvények és összefüggések ismerete eloszlathatja a „betegségektől” való félelmeinket, hisz amit eddig betegségnek neveztünk, az természetes elváltozás. Ha mindezeket megértjük, félelemmentesen és tudatosan leszünk képesek irányítani az életünket. Mivel a természetes  elváltozásainkat az érzelmi kibillenéseinkkel idézzük elő, a megnyugvás is fontos tényező harmóniánk szempontjából. Mivel eredetileg Zeneművészeti Főiskolát végzett zenész vagyok, a hangok és a rezgések ránk gyakorolt hatása számomra megkérdőjelezhetetlen. A gongokkal kialakított rezgéstér, a hang masszázs, melyet nagy szeretettel művelek, még a legfeldúltabb embert is képes úgy harmóniába rendezni egy óra alatt, mintha két heti szabadságról térne vissza. Tisztában vagyok azzal, hogy eredendően szabad és teremtő emberi lények vagyunk és hiába minden, ha valaki nem változik. Aki viszont változtatni szeretne, sok segítséget kaphat ettől a szemlélettől és ezektől a módszerektől. Jutalma – ha fogalmazhatok így - egy félelemmentes, szabad és egészséges élet lehet.

Biologika, új medicina témában esetleg csak rövidebb 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart. Tart még
Tamtam gonggal, Feng gonggal végzett hangmasszázst egyéni és csoportos formában, valamint MuscuLogika témában
4 napos alap és 1 napos haladó tanfolyamokat, részletek a program naptárban: naptar.biologika.hu

Biologika, új medicina konzultációt vállal:  jelenleg nem.

Gajáry Erika videói online megtekinthetők a biologika.tv-n külön lejátszási listáján itt: erika.biologika.tv

Lengyel Zsuzsanna

 

Lengyel Zsuzsanna

Állattenyésztő üzemmérnök, lovasedző, projektmenedzser szakértő.
ThetaHealing®  konzulens és instruktor. Biologika tréner, konzulens.

web:  -

tel.:   +36 (20) 981 2988

e-mail:  Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Szüleim 4 éves koromban ültettek fel lóhátra. Azóta nem lehet leszedni onnan. Életemben meghatározó helyet foglalnak el a lovak. A Kaposvári Állattenyésztési (akkor még) Főiskolát és az akkor indított Lovas Akadémiát elvégezve, állattenyésztő üzemmérnöki és lótenyésztő – lovas edzői képesítést szereztem. Röviddel a diploma kézhezvételét követően, meghívtak az USA-ba, ahol lipicai mének belovaglásával foglalkoztam. Miután hazajöttem, Budapesten, a Vár kerületben éltem, sikeresen megvalósítottam egyik hatalmas álmomat. Végre lett saját lovam. Családommal, több mint 13 éve költöztünk ki Budapest környékére. Lovainkkal „összebútorozva” élünk egy fél hektáros, csodaszép helyen. Kilépve házunkból lovaink nyerítése fogad. Az állatokkal és növényekkel különleges a kapcsolatom. 2010-ben életem egy újabb mérföldkövéhez érkeztem. Ekkor ismertem meg Roberto által a Biologikát, új medicinát. Humánus ember lévén, nagyon foglalkoztatott a kérdés hogyanja, hogy egy lelkileg egyensúlyát vesztett hozzátartozónak, barátnak, ismerősnek hogyan tudok maradandóan/leghatásosabban a segítségére lenni? Addig kutakodtam, míg rátaláltam a ThetaHealing® technikára, melyből konzulensi és instruktori képesítést szereztem. Ez az energiagyógyászati módszer az, mely fölösleges körök nélkül, gyökeres, pozitív változást hozhat az élet bármely területén, legyen az pl. egészségügyi-, családi-, munkahelyi-, vagy anyagi probléma. A Biologika újmedicina hatalmas tudásanyag, amit a mindennapi életünkben felhasználva és saját magunkért felelősséget vállalva, képessé válunk tudatos döntések meghozatalára. Konzultációk és tanfolyamok alatt is megfigyelhető, hogy az emberi agy pillanatok alatt képes váltani. Az ismeret hiányából fakadó félelem átbillen a megértésbe. A megértés pedig megnyugvást hoz. Maga az, hogy megismerjük az értelmes biológiai különprogram lefutását, rájövünk a biológiai értelmére, megismerjük az ehhez tartozó lelki konfliktust, egyfajta kulcsot ad a megoldásra. Lehetséges, hogy a megismert tudás már elegendő ahhoz, hogy a kulcs elforduljon a zárban. Ha mégsem, akkor jön a ThetaHealing technika, mellyel a tudatalattinkban tárolt, hátráltató hitrendszerek felismerése és elengedése, valamint új és pozitív érzelemminták letöltése történik.
Vallom, hogy ez a tudás határokat nem ismerve, világszerte egyre gyorsabb ütemben fog terjedni. Hálás vagyok, hogy ennek részese lehetek!

Biologika, új medicina és ThetaHealing témában (Budapesten és vidéken)
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                           igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

ThetaHealing konzultációt vállal:                 igen                       
Biologika, új medicina konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Csipán Ágnes

Csipán Ágnes

Biologika, új medicina előadó, konzulens.

web: csipanagnes.hu

tel.:   +36 (30) 366 3798

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Húsz évvel ezelőtt az életem a biológiai összefüggések megértése felé terelt. Egymás után jöttek a megoldandó feladatok „rákos”, daganatos megbetegedésekkel kapcsolatban, mind saját magamban, mind közvetlen környezetemben. Olyan megoldásokat találtam, amelyekkel hosszú távon javíthatunk egészségünkön. Azóta is nyitva tartom a tudás befogadásának ajtaját, melynek köszönhetően megismertem és mindennapom részévé tettem a biologikát. Ezen szemlélet számomra hatalmas segítséget nyújt tudatos, félelmektől mentes, egészséges életet élni. Mi a célom a biologikával? Az, hogy mindenki számára elérhető legyen a tudás, amellyel képes függetleníti magát a külső körülmények viszontagságaitól, közös létezésünk minőségi javulásáért.

Biologika, új medicina témában rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                igen
Biologika, új medicina konzultációt vállal:  igen                          

Németh Kitti

 

Németh Kitti

Biologika konzulens és tréner, musculógus, életvezetési coach

web:  kitti.biologika.hu 

tel.:   +36 70 370 1359

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  

"Németh Kitti vagyok, biologika konzulens és tréner, musculógus és életvezetési coach. 2010-ben kezdtem el komolyabban foglalkozni magammal, önismerettel, harmónia helyreállítással. 2013 óta segítek a hozzám fordulóknak visszanyerni a testi-lelki-szellemi harmóniát. Számos terápiás módszert sajátítottam el az évek alatt: az interperszonális pszichológiától és BioLogikától kezdve az energetikai kezeléseken (reiki, kristályterápia) és a magyar népi gyógyászaton át (piócázás, kenés-inazás) a MuscuLogikáig számtalan különböző eszköz áll rendelkezésünkre. Ezek közül a Gajáry Erika által oktatott MuscuLogika jelenti a fizikai terápiás módszerek csúcskategóriáját: személyes tapasztalataim szerint ez bizonyult a leghatékonyabb és leggyorsabb módszernek a mozgás-szervrendszeri elváltozások és fájdalmak megszüntetésére. A BioLogika pedig az általam eddig megismert összes helyreállító gyógymódot megalapozó – vagy gyakran ki is váltó – logikus rendszer. Egy olyan tudás, amellyel minden „betegség”, vagyis fizikai elváltozás érzelmi kiváltó okát tárhatjuk fel, és ezáltal gyakorlatilag megengedjük a testünknek, hogy helyreállítsa magát. A BioLogika által egy olyan következetes gondolkodásmódra tettem szert, amellyel végre mélységeiben megérthettem, hogy hogyan működik az emberi lélek, agy és test hármassága. A BioLogika segít, hogy napról napra tudatosabban éljem az életemet. Úgy érzem, minden „betegséggel” kapcsolatban megnyugtató információval rendelkezem, és jó irányba haladok afelé, hogy a lehető legkevesebb és legkisebb elváltozást indítsam el a testemben. Célom, hogy a hozzám fordulóknak ezt a tudást átadjam, legyen szó csoportos tanfolyamokról vagy személyes konzultációkról.

Biologika, új medicina témában (Véménd, Pécs, Baja, Mohács, Szekszárd, Paks, Kaposvár környéke)
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?              igen
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, részletek a program naptárban, vagy érdeklődjön a fenti elérhetőségeken.

Biologika, új medicina konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 20 ezer Ft / 2 óra.

Németh Kitti videói online megtekinthetők a biologika.tv-n külön lejátszási listáján itt: kitti.biologika.tv

Pajor Szilvia

 

Pajor Szilvia

Biologika, új medicina előadó, tréner, konzulens.

web: pajorszilvia.hu

tel.:   -

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Már egészen fiatal korom óta érdekeltek a „betegségek”, a lélek és ezek összefüggései. Megfigyeltem, hogy az emberek, akik kiegyensúlyozottak, boldogok, azok kevésbé fogékonyak az elváltozásokra. Sokszor kellett szembesülnöm azzal, hogy olyan emberek távoztak, akikről azt gondoltam, hogy még nem jött el az idejük. Nem értettem miért van az, hogy az egyik ember kigyógyul a rákból, a másik pedig belehal. Tudtam, hogy emögött többnek kell lennie, hisz ha az egyik ember képes a gyógyulásra, akkor a másik is. Kisgyermekes anyukaként arra is kerestem a választ, hogy járványok idején egy közösségben miért és hogyan marad pár gyermek egészséges. Mindezek mellett 2006 óta kutyakozmetikával is foglalkozom. Az évek alatt felfigyeltem arra is, hogy a kis kedvencek betegségei minden esetben összefüggenek a gazdik érzelmi, lelki állapotával. A válaszokat a Biologika adta meg. Ma már tudom, hogy nem is a rák az, ami öl és a betegség szó sem állja meg a helyét. Minden elváltozást egy érzelmi konfliktus indít el és ahogy egy betegséget létre tudunk hozni, úgy a megoldást, a gyógyulást is magunkban kell keresni. A Biologika mellett bizonyos esetekben a Recall Healing-et is alkalmazom konzultációim során, illetve Access Bars-szal is segítem megújulásodat ha szeretnéd. Adta magát a lehetőség, hogy szeretett hivatásaimat összevonva állatok és emberek elváltozásait egyaránt segítsek feltárni, megismertetni.

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                jelenleg nem
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          jelenleg nem

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  ahogy időm engedi, kérem érdeklődjön e-mailen.

Mohos Krisztián

 

Mohos Krisztián

Biologika, új medicina előadó, tréner, konzulens.

web: mohashop.hu 

tel.:   +36 (70) 397 5618

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

A nevem Mohos Krisztián. A Biologika Szabadegyetem trénere vagyok, valamint a Moha Plusz Kft. tulajdonosa. 2004-ben úgy döntöttem, hogy vállalkozó leszek, ahol tisztítószerek értékesítésével kezdtem el foglalkozni. 2010-ben elindult a saját tisztítószerek gyártása is, majd 2019-ben a Moha Plusz Kft., ami kifejezetten a biologikus gondolkodást követve természetes eredetű tisztító folyadékok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A biologikával 2016 őszén a youtube-on keresztül ismerkedtem meg. Ahogy szokták mondani, aki keres az talál. Az én keresésem oka egy 2016-ban megkapott diagnózis volt. Egyszerűen nem tudtam elfogadni és elhinni, hogy bármi olyan folyamat indulhat el bennem, ami szándékosan az életemre tör és ki akar csinálni. Ebben a biologika 100%-ban igazolt, és minden hiányzó láncszemre választ adott. Innentől kezdve a mai napig éhes vagyok a biologika ismeretére a testünk és az érzelmi világunk feltárásával kapcsolatban. Rájöttem arra, hogy rengeteg körülöttünk lévő dolognak pont az ellenkezője igaz, mint amit addig hittünk. Ezt szintén a biologikának köszönhetem. Ha nem szerencsejátékot akarunk játszani az életünkkel itt a földi síkon, akkor elkerülhetetlenül tisztában kell lennünk a testünk valós működésével kapcsolatban. Én úgy gondolom, hogy biologika trénerként, ha már ez az óriási tudás nekem megadatott, akkor kötelességem minél több emberhez eljuttatnom. Az elektronika világának köszönhetően ezt ma már nagyon sokféle csatornán meg tudom tenni. Azt kívánom, hogy te is kapd meg ezt a lehetőséget, amellyel zsigeri szinten magadévá tudod tenni a biologikus gondolkodást.

Krisztián videói itt elérhetők:  www.krisztian.biologika.tv 

Új Medicina, biologika témában
- rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                nem
- hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                          igen, online

Új medicina, biologika konzultációt vállal:  igen                           A személyes konzultáció díja 25 ezer Ft / megkezdett óra.